Picture
Σουηδοί ερευνητές καταρρίπτουν το μύθο..


 
Picture
Είναι χαμηλών τόνων και δεν τον έχουμε ακούσει ποτέ να μιλάει για την προσωπική του ζωή. Μάλιστα, η αποκάλυψη ότι έχει κόρη έγινε από τον 
ίδιο, και όχι σε...



 
Picture
Παντόφλες που
ξεπερνούν τα συνηθισμένα σχέδια..


Για εντυπωσιασμό ή ακόμη και για πλάκα σε φίλους. 


 
Picture
Δεν μπορείτε να τίποτα να φανταστείτε την συνέχεια της φωτογραφίας! Δείτε... 


 
 
Aleisha Hunter από το Τορόντο, είναι ο μικρότερος άνθρωπος στον κόσμο στον οποίο οι γιατροί διέγνωσαν καρκίνο του στήθους.


Σήμερα, είναι τεσσάρων ετών αλλά η αρρώστια «χτύπησε» την Aleisha όταν ήταν μόλις δυο χρονών. 

Η μητέρα της, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την σκληρή αλήθεια όταν ενώ την έκανε μπάνιο ανακάλυψε ένα μικρό σκληρό όγκο στο στήθος της που είχε το μέγεθος μπιζελιού: «νόμιζα ότι ήταν απλά μια κύστη» εξομολογήθηκε στη Daily Mail. Ωστόσο, το μεγάλο σοκ ήρθε αργότερα όταν η ιατρική διάγνωση έδειξε ότι επρόκειτο για καρκίνο του στήθους: «έμεινα στήλη άλατος. Μου ήταν αδιανόητο να πιστέψω ότι ένα τόσο μικρό παιδί θα μπορούσε να πάθει κάτι τέτοιο» είπε η Melanie.  


 
Picture
Ο Ye Tongxin είναι ένας 48χρονος από Nanjing της Κίνας, ο οποίος έχει ένα μοναδικό ταλέντο...


Κόβει σε φέτες ακριβείας φρούτα και λαχανικά χρησιμοποιώντας πλαστικά τραπουλόχαρτα, και μάλιστα από απόσταση!



Ο κ. Ye εξασκεί το… παράξενο ταλέντο του τα τελευταία δέκα χρόνια, αφιερώνοντας πολλές ώρες καθημερινά για να κάνει εξάσκηση στο σπίτι του. «Είναι ο καλύτερος… κόφτης φρούτων και λαχανικών, ένας πραγματικός νίνζα», λένε όσοι τον γνωρίζουν. 



 
Picture
Ο λόγος για την μόλις τεσσάρων μηνών Λους 
Μιλάγρος Βερόν που μέρα με τη μέρα μεγαλώνει και γίνεται όλο και πιο δυνατή, η μικρούλα γεννήθηκε πρόωρα, οι γιατροί διέγνωσαν το θάνατό της, έμεινε στο νεκροτομείο για 12 ώρες, αλλά χάρη στην επιμονή των γονιών της να τη δουν, διαπιστώθηκε ότι ήταν ζωντανή.


Το όνομά της σημαίνει «Φως των Θαυμάτων» και δεν θα μπορούσε να έχει κάποιο άλλο… Σύμφωνα με την Huffington Post, το μωρό έμεινε για αρκετό καιρό σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου του Μπουένος Άιρες και τώρα νοσηλεύεται σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση, σε παιδιατρική κλινική στην επαρχία Τσόκο, κοντά στο σπίτι του.

Όπως είπαν οι γιατροί, το μωρό όταν γεννήθηκε έδειχνε νεκρό και γι’ αυτό μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο. Οι γονείς όμως επέμεναν να δουν το παιδί τους. Οι γιατροί που τους οδήγησαν στο νεκροτομείο άκουσαν μέσα από το σφραγισμένο παιδικό φέρετρο το κλάμα του. Ήταν παγωμένο, αλλά ζωντανό.

Η μητέρα της δηλώνει ότι έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης της υγείας του παιδιού, αλλά ελπίζει ότι θα βελτιωθεί. «Θα δούμε εν καιρώ πώς θα διαμορφώσουμε το σπίτι για να την υποδεχθούμε» λέει.