Picture
Ο λόγος για την μόλις τεσσάρων μηνών Λους 
Μιλάγρος Βερόν που μέρα με τη μέρα μεγαλώνει και γίνεται όλο και πιο δυνατή, η μικρούλα γεννήθηκε πρόωρα, οι γιατροί διέγνωσαν το θάνατό της, έμεινε στο νεκροτομείο για 12 ώρες, αλλά χάρη στην επιμονή των γονιών της να τη δουν, διαπιστώθηκε ότι ήταν ζωντανή.


Το όνομά της σημαίνει «Φως των Θαυμάτων» και δεν θα μπορούσε να έχει κάποιο άλλο… Σύμφωνα με την Huffington Post, το μωρό έμεινε για αρκετό καιρό σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου του Μπουένος Άιρες και τώρα νοσηλεύεται σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση, σε παιδιατρική κλινική στην επαρχία Τσόκο, κοντά στο σπίτι του.

Όπως είπαν οι γιατροί, το μωρό όταν γεννήθηκε έδειχνε νεκρό και γι’ αυτό μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο. Οι γονείς όμως επέμεναν να δουν το παιδί τους. Οι γιατροί που τους οδήγησαν στο νεκροτομείο άκουσαν μέσα από το σφραγισμένο παιδικό φέρετρο το κλάμα του. Ήταν παγωμένο, αλλά ζωντανό.

Η μητέρα της δηλώνει ότι έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης της υγείας του παιδιού, αλλά ελπίζει ότι θα βελτιωθεί. «Θα δούμε εν καιρώ πώς θα διαμορφώσουμε το σπίτι για να την υποδεχθούμε» λέει. 





Leave a Reply.