Picture
  •  Στην επόμενη ενημέρωση, οι Κουίν και Βάλορ, τα Φτερά της Ντεμάσια, θα ρίξουν τη σκιά τους στις Αρένες της Δικαιοσύνης.


  • Η Κουίν και ο Βάλορ πολεμούν μαζί και ταλαιπωρούν τους αντιπάλους τους με τις ευέλικτες και ακριβείς επιθέσεις τους. Είναι το πιο ολοκληρωμένο ζευγάρι που έχει εμφανιστεί ποτέ στο League of Legends.

Επιδρομέας (Παθητικό): Ο Βάλορ επισημαίνει περιοδικά τους πιο ευάλωτους εχθρούς.
 Η πρώτη επίθεση της Κουίν ενάντια στους εχθρούς που έχουν επισημανθεί ως ευάλωτοι προκαλεί επιπλέον σωματική ζημιά.
Επίθεση Τύφλωσης: Η Κουίν εξαπολύει το Βάλορ με μια ευθεία επιδέξια βολή. 
Ο Βάλορ σταματά στον πρώτο εχθρό που χτυπάει, προκαλώντας ζημιά 
και τυφλώνοντας όλους τους κοντινούς εχθρούς.Ομαδικό Χτύπημα: Ο Βάλορ χτυπά και τυφλώνει όλους τους
 κοντινούς εχθρούς.
Αναπτυγμένες Αισθήσεις:(Παθητική): Η επίθεση εναντίον ενός ευάλωτου στόχου αυξάνει
 την Ταχύτητα Επίθεσης της Κουίν για λίγα δευτερόλεπτα.
(Ενεργή): Ο Βάλορ ορμά στους ουρανούς και αποκαλύπτει 
μια μεγάλη περιοχή γύρω από την Κουίν, η οποία περιλαμβάνει 
τη βλάστηση και τις μονάδες που δεν είναι σε απόκρυψη.
Ομαδικό Χτύπημα:(Παθητική): Η Ταχύτητα Επίθεσης του Βάλορ αυξάνεται 
μόνιμα σε μεγάλο βαθμό.
(Ενεργή): Ο Βάλορ αποκαλύπτει μια μεγάλη περιοχή γύρω του, η οποία περιλαμβάνει τη βλάστηση και τις μονάδες που δεν είναι σε απόκρυψη.
Άλμα: Η Κουίν ορμά προς το μέρος ενός εχθρού, προκαλώντας ζημιά 
και επιβραδύνοντάς τον για σύντομο χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, πηδά προς
 τα πίσω κλωτσώντας τον εχθρό και προσγειώνεται σε απόσταση που πλησιάζει
 τη μέγιστη εμβέλειά της.Ομαδικό Χτύπημα: Ο Βάλορ ορμά προς το μέρος ενός εχθρού, προκαλώντας ζημιά και επιβραδύνοντάς τον για σύντομο χρονικό διάστημα.
Ομαδικό Χτύπημα:Πρώτη χρήση: Η Κουίν εγκαταλείπει το πεδίο της μάχης και αφήνει το Βάλορ στη θέση της για σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Βάλορ γίνεται ένας ευέλικτος πολεμιστής που ειδικεύεται στη μάχη σώμα με σώμα και η Ταχύτητα Κίνησής του αυξάνεται σε μεγάλο βαθμό όταν δεν πολεμά. Αυτό το μπόνους περιορίζεται βαθμιαία και είναι σαφώς μικρότερο όταν πολεμά.
Δεύτερη χρήση (Ουράνιο Χτύπημα): Ο Βάλορ εγκαταλείπει το πεδίο της μάχης και αφήνει τη θέση του στην Κουίν, η οποία επιστρέφει εξαπολύοντας έναν καταιγισμό από βολές που προκαλούν ζημιά σε όλους τους κοντινούς εχθρούς. Η ζημιά αυξάνεται ανάλογα με τη ζωή που έχουν χάσει οι στόχοι της επίθεσης. Αν το Ομαδικό Χτύπημα δεν χρησιμοποιηθεί δεύτερη φορά, το Ουράνιο Χτύπημα ενεργοποιείται αυτόματα μόλις λήξει η διάρκεια του Διπλού Χτυπήματος.
Λόγω της συνδυασμένης τους δύναμης, οι Κουίν και Βάλορ είναι ένα πολύ ευέλικτο ζευγάρι που ενισχύεται σημαντικά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στη φάση των λωρίδων, οι παθητικές επιδράσεις του Επιδρομέα και των Αναπτυγμένων Αισθήσεων επιτρέπουν στην Κουίν να καταφέρνει πολύ ισχυρά χτυπήματα που εξοντώνουν τον εχθρό. Παράλληλα, αυξάνουν τις πιθανότητες εκτέλεσης αντίπαλων ηρώων. Η Κουίν και ο Βάλορ έχουν επίσης στη διάθεσή τους μια μεγάλη γκάμα από αμυντικές ικανότητες: Η Κουίν μπορεί να ενεργοποιήσει τις Αναπτυγμένες Αισθήσεις για να δει αν πλησιάζουν εχθροί που κρύβονται στη ζούγκλα, ενώ το Άλμα επιτρέπει στην Κουίν να διατηρεί μια ασφαλή απόσταση όταν οι αντίπαλοι ήρωες προσπαθούν να της επιβληθούν από κοντά. Αν κάποιος αντίπαλος καταφέρει να την πλησιάσει, η Επίθεση Τύφλωσης μπορεί να τον εξουδετερώσει για λίγο, ώστε να καταφέρει να διαφύγει.

Η Κουίν και ο Βάλορ είναι επίσης εξαιρετικά αποτελεσματικοί όταν συμμετέχουν σε ενέδρες. Η επιβράδυνση που προκαλεί το Άλμα κάνει τους στόχους τους πιο ευάλωτους σε βολές επιδεξιότητας και εξασφαλίζει πολύτιμο χρόνο για την εξόντωση του εχθρού πριν μπορέσει να διαφύγει. Οι καλύτεροι παίκτες μπορούν να τοποθετήσουν έξυπνα τους δύο χαρακτήρες ώστε η Κουίν να μπορεί να περνά πάνω από εμπόδια με το Άλμα της. Επίσης, η Κουίν και ο Βάλορ είναι πολύ ικανοί στο κυνήγι των εχθρών που προσπαθούν να ξεφύγουν. Οι Αναπτυγμένες Αισθήσεις επιτρέπουν στους παίκτες να παρατηρούν το έδαφος και τη βλάστηση γύρω τους και να χαλούν τα σχέδια των εχθρών που προσπαθούν να στήσουν ενέδρα. Επίσης, η αύξηση της ταχύτητας από το Ομαδικό Χτύπημα επιτρέπει στο Βάλορ να κυνηγά τους εχθρούς που υποχωρούν και στη συνέχεια να φέρνει πάλι στο παιχνίδι την Κουίν, η οποία εξαπολύει πολλαπλές επιθέσεις με το Ουράνιο Χτύπημα και τις παθητικές επιδράσεις των Αναπτυγμένων Αισθήσεων και του Επιδρομέα.

Μόλις αποκτήσετε το Ομαδικό Χτύπημα, ο τρόπος παιχνιδιού της Κουίν και του Βάλορ αλλάζει δραματικά. Αν και το δυναμικό αυτό ζευγάρι εξακολουθεί να ειδικεύεται στην παρενόχληση από απόσταση, το Ομαδικό Χτύπημα μετατρέπει τον Βάλορ σε έναν πανίσχυρο πολεμιστή, ο οποίος μπορεί να κυνηγήσει τους τραυματισμένους αντιπάλους και να δώσει το τελικό χτύπημα σε μια ομαδική μάχη. Το Ομαδικό Χτύπημα είναι πολύ χρήσιμο και στα αρχικά στάδια των ομαδικών μαχών, καθώς ο Βάλορ μπορεί να χρησιμοποιήσει το Άλμα για να περάσει τις γραμμές των υπερασπιστών και να εστιάσει σε πιο σημαντικούς στόχους. Με έξυπνη τοποθέτηση, το Ουράνιο Χτύπημα μπορεί να προκαλέσει σημαντική ζημιά στους πιο ευάλωτους εχθρούς. Μόλις η Κουίν επιστρέψει στο πεδίο της μάχης, μπορεί να χρησιμοποιήσει το Άλμα για δεύτερη φορά για να επιστρέψει σε απόσταση ασφαλείας. 

Η Κουίν και ο Βάλορ λειτουργούν συνδυαστικά με εκπληκτικά αποτελέσματα και αυτό τους καθιστά μια ιδανική επιλογή για όλους τους παίκτες του League of Legends, ανεξάρτητα από το στυλ παιχνιδιού και το επίπεδο ικανοτήτων τους!



Leave a Reply.