Picture
Η Λισάντρα είναι μια ευέλικτη μάγισσα με ικανότητες που εστιάζουν στην καταστολή πλήθους, στην αποφυγή και στην κινητικότητα αντί στη ζημιά.

  • Παιδί του Ψύχους (Παθητική): Μετά από σύντομο χρόνο επαναφόρτισης, η επόμενη ικανότητα της Λισάντρα δεν κοστίζει μάνα. Αν η Λισάντρα χτυπήσει έναν εχθρό με ικανότητες επιβράδυνσης κίνησης, ο χρόνος επαναφόρτισης της παθητικής μειώνεται.
  • Θραύσμα Πάγου: Η Λισάντρα ρίχνει ένα δόρυ από πάγο που θρυμματίζεται πάνω στον πρώτο εχθρό που θα χτυπήσει, προκαλώντας ζημιά και επιβραδύνοντας την ταχύτητα κίνησής του για μικρό χρονικό διάστημα. Οι εχθροί που βρίσκονται πίσω από το στόχο που χτυπήθηκε δέχονται επίσης ζημιά.
  • Δαχτυλίδι Παγετού: Η Λισάντρα παγώνει την περιοχή γύρω της και προκαλεί ζημιά σε κοντινούς εχθρούς, ενώ τους ακινητοποιεί για μικρό χρονικό διάστημα.
  • Παγωμένο Μονοπάτι: Η Λισάντρα εξαπολύει ένα νύχι πάγου μεγάλης εμβέλειας που κινείται αργά σε ευθεία γραμμή και προκαλεί ζημιά σε όλους τους εχθρούς που βρίσκονται στην πορεία του. Αν ενεργοποιήσετε εκ νέου το Παγωμένο Μονοπάτι, η Λισάντρα τηλεμεταφέρεται στην τρέχουσα θέση του νυχιού.
  • Παγωμένος Τύμβος (Υπέρτατη):
    • Χρήση στον εχθρό: Η Λισάντρα παγώνει έναν αντίπαλο ήρωα, προκαλώντας του ζημιά και εξουδετερώνοντάς τον για μικρό χρονικό διάστημα. Από το στόχο ξεπηδά σκοτεινός πάγος που προκαλεί ζημιά και επιβραδύνει τους κοντινούς εχθρούς.
    • Χρήση στην ίδια: Η Λισάντρα εγκλείεται σε πάγο, ακινητοποιείται για μικρό χρονικό διάστημα, γίνεται άτρωτη και δεν είναι δυνατή η στόχευσή της. Από τη Λισάντρα ξεπηδά σκοτεινός πάγος που προκαλεί ζημιά και επιβραδύνει τους κοντινούς εχθρούς.
Τρόπος παιχνιδιού
Μεσαία λωρίδα: Η κινητικότητα και οι ικανότητες καταστολής πλήθους της Λισάντρα την καθιστούν ιδανική επιλογή για επιθετικό, ελεύθερο παιχνίδι στη μεσαία λωρίδα. Ασκώντας πίεση στη λωρίδα με τις ικανότητες ζημιάς πεδίου επιρροής που διαθέτει, η Μάγισσα των Πάγων μπορεί να δημιουργήσει το χώρο που χρειάζεται, ώστε να επιτεθεί στην πάνω ή στην κάτω λωρίδα. Η δυνατότητα τηλεμεταφοράς σε μεγάλη απόσταση, χάρη στο Παγωμένο Μονοπάτι, της επιτρέπει να ορμήσει στους εχθρούς από ανορθόδοξες θέσεις, πηδώντας πάνω από εμπόδια ή παρακάμπτοντας τις συνηθισμένες θέσεις ματιών. Όταν ο εχθρός πέσει στην ενέδρα, ο αποτελεσματικός συνδυασμός επιβραδύνσεων, ακινητοποιήσεων και εξουδετερώσεων που διαθέτει η Λισάντρα της επιτρέπουν να μένει σε επαφή με έναν αντίπαλο και να τον αποτελειώνει.

Πάνω λωρίδα: Η παθητική ικανότητα της Λισάντρα της δίνει τη δυνατότητα να εξαρτάται πολύ λιγότερο από τη μπλε ενίσχυση, συγκριτικά με πολλούς άλλους ήρωες Ισχύος Ικανότητας. Έτσι, αποτελεί μια ιδανική, ολοκληρωμένη επιλογή για την πάνω λωρίδα. Παρά τη μικρή βασική ανθεκτικότητά της, η μεγάλης εμβέλειας τηλεμεταφορά του Παγωμένου Μονοπατιού βοηθά τη Λισάντρα να παραμένει ασφαλής εκτελώντας τολμηρές αποφυγές. Αν πέσει σε ενέδρα, η Λισάντρα μπορεί να παγώσει και να ακινητοποιήσει τους επίδοξους δολοφόνους της με το Δαχτυλίδι Παγετού, πριν υπερπηδήσει ένα εμπόδιο με ένα σωστά τοποθετημένο Παγωμένο Μονοπάτι.

Η ζημιά πεδίου επιρροής του Θραύσματος Πάγου επιτρέπει, επίσης, στη Λισάντρα να προστατεύει τους πύργους, ακόμη κι αν δέχεται πίεση, ή να ασκεί η ίδια πίεση στη λωρίδα, στην προσπάθεια να παρασύρει τους αντίπαλους ήρωες ζούγκλας σε αποτυχημένη γι' αυτούς ενέδρα. Όταν ένας αντίπαλος τσιμπήσει, η Λισάντρα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Παγωμένο Τύμβο στον εαυτό της και να εξασφαλίσει την επιβίωσή της, καθώς χρησιμοποιεί τις άλλες ικανότητές της για να διευκολύνει τις εκτελέσεις των αντιπάλων.

Ομαδικές μάχες: Η Λισάντρα δεν ο τύπος μάγισσας που προκαλεί άμεσα τεράστια ζημιά σε στόχους υψηλής αξίας. Αντίθετα, έχει τη δυνατότητα να προκαλεί σημαντική ζημιά και να καταστέλλει αντιπάλους που είναι συγκεντρωμένοι σε ένα σημείο. Οι επιδράσεις πεδίου επιρροής του Θραύσματος Πάγου κρατά τους εχθρούς ακινητοποιημένους με διαρκείς επιδράσεις επιβράδυνσης και συνεχή ζημιά πεδίου επιρροής, ενώ η Λισάντρα περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία να εξαπολύσει όλες τις ικανότητές της συνδυασμένα. Όταν δει ένα άνοιγμα, η Λισάντρα μπορεί να χρησιμοποιήσει το Παγωμένο Μονοπάτι για να πλησιάσει και να ακινητοποιήσει έναν στόχο υψηλής αξίας με τον Παγωμένο Τύμβο. Αν η αντίπαλη ομάδα ορμήσει πάνω της, η Λισάντρα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Παγωμένο Τύμβο στον εαυτό της, να αποφύγει την αρχική ζημιά και να διαφύγει με το Δαχτυλίδι Παγετού.

Αν προτιμάτε μια μάγισσα με επιδράσεις καταστολής πλήθους, κινητικότητα και δυνατότητα να κρατά τους αντιπάλους σε απόσταση, αντί για απλώς μεγάλα ποσά ζημιάς, είναι βέβαιο πως η Λισάντρα θα αποτελέσει μια πολύ καλή προσθήκη στο ρόστερ σας.




Leave a Reply.